ALV + Nieuwjaarsquiz

ALDI NEXT

Mar

02

16.00 uur - 18.00 uur

online

Details

  • Start16.00
  • Einde18.00
  • Locatieonline
  • Extra kosten€ 0
  • PlekkenUnlimited
Inschrijven

ALV + Nieuwjaarsquiz

Details

Het eerste ALDI NEXT evenement van 2022 staat gepland en die wil je zeker niet missen! Samen kijken we terug naar al het leuks dat we hebben gedaan en proosten we op wat er nog gaat komen.

Tijdens de ledenvergadering blikken we terug op 2021, introduceren we het gloednieuwe ALDI NEXT bestuur en worden de plannen voor 2022 gepresenteerd. We gaan hierbij natuurlijk in op de evenementen die op de planning staan en andere veranderingen voor ALDI NEXT.

Na de presentatie is er alle ruimte om jouw eigen stem te laten horen! We zijn erg benieuwd naar jouw vragen, feedback en ideeën om ook komend jaar ALDI NEXT weer tot een succes te maken.

Na het formele gedeelte van deze ALV volgt een nieuwjaarsquiz waarin je in teams de strijd met elkaar aangaat. Na aanmelding worden de teams gemaakt, je kunt je daarom gewoon individueel inschrijven.

Meld je voor maandag 17 januari 17:00 uur aan en ontvang een zorgvuldig samengesteld borrelpakketje voor tijdens de ALV en activiteit! Meld je je later aan? Deelname aan de ALV kan natuurlijk altijd.

Inschrijven niet meer mogelijk